• Magyar
  • English
  • Romana
Tövissi József
Konferencia
Program
Jelentkezés
Tiszteletkötet
Digitalizált térképek a Hagyaték / Térképtár menüpontban!  Újdonságok a Hagyaték oldalon!  

Jelentkezés:

A Tövissi József Tiszteletnapokra minden érdeklődőt sok szeretettel várunk! A konferencián elhangzó előadásokat bárki ingyen meghallgathatja. Viszont a Tövissi József Tiszteletnapokra, mint résztvevő, két módon lehet jelentkezni:

Teljes résztvevő: a jelentkező a rendezvény teljes időtartama alatt kíván részt venni, élvezve annak minden lehetőségét.

Részvételi díj: 50 RON. A részvételi díj magába foglalja a Tiszteletkiadvány költségeit, a szünetekben elfogyasztott kávét és süteményt, a kiránduláson való részvételt, egy ebédet és egy állófogadást.

Részleges résztvevő: a jelentkező csak a vasárnapi kiránduláson vehet részt. (De természetesen, mint érdeklődő jelen lehet a szombati előadásokon).

Részvételi díj: 25 RON. A részvételi díj magába foglalja a kirándulás költségeit és egy ebédet.

Mindkét esetben megkérjük, hogy a jelentkező töltse ki a Jelentkezési űrlapot, amely letölthető itt és küldje el azt a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez drótposta címre. Ugyanakkor, ha jelentkezési gondjai vagy bármi más kérdése van, megkérjük írjon a fent említett címre.

Jelentkezési határidő: 2012. november 5.

 

Impresszum | Kapcsolat

© 2006 Cholnoky.ro